Open dagen Culinaire Galerie Velp

Foto: Angelique Schmeinck

Angélique Schmeinck, meesterkok en fotografe, houdt op zaterdag 30 november en zondag 1 december open dagen in haar Culinaire Galerie in Velp.

Van 12.00 – 17.00 is iedereen welkom om Angelique Schmeincks culinaire foto’s te bekijken. Enkele beelden zijn zelfs te proeven.

Smaak en compositie

Angelique Schmeinck: “Naast gastronomie heeft fotografie mijn hart gestolen. Al enkele jaren schakel ik tussen lens en fornuis, om de essentie van smaak, creativiteit en compositie te vangen. Als fotograaf heb ik, net als in de keuken, een hele eigen stijl ontwikkeld. De basis van mijn fotografie is meestal een puur ingrediënt, vaak met een surrealistische of humoristische touch.”

Sea treasures

Op dit moment exposeert Schmeinck drie van haar collecties: Sea treasures, Culinary modernism en Natural grace. Deze zijn tijdens de open dagen op zaterdag 30 november en zondag 1 december aanstaande te bezichtigen in haar Culinaire Galerie in Velp. Enkele beelden zijn zelfs letterlijk te proeven. Een lust voor alle zintuigen, aldus de meesterkok. De entree is gratis.

Over Angelique Schmeinck

Angelique Schmeinck is één van de twee vrouwelijke SVH meesterkoks die Nederland rijk is. Ze is onder meer bekend van haar eetbare schilderijen en luchtballonrestaurant, waar ze bijzondere diners bereidt in een luchtballon.

Open dagen Culinaire Galerie:

  • Zaterdag 1 december & zondag 30 november
  • 12.00 tot 17.00 uur
    Vrije entree met aperitief en appetizer.

Locatie: Culinaire Galerie
Bosweg 4
6881 KK Velp

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden