12 en 13 oktober lustrumweekend Het Colofon

Foto: Pixabay

Het Colofon viert zijn eerste lustrum op zaterdag 12 en zondag 13 oktober. De boekwinkel is bekend om boeken, muziek en koffie. De winkel is inmiddels flink gegroeid en niet meer weg te denken uit de stad.

Zaterdag 12 oktober komt schrijver Thomas Verbogt het eerste lustrum opluisteren. Ook is er live muziek. Van 12.00 tot 17.00 uur is Nico van Putten bezig aan een grote muurschildering, geïnspireerd op het werk van Leonardo da Vinci. Rond 17.30 uur is er een officieel momentje waarbij iedereen van harte uitgenodigd is om samen een toast uit te brengen.

Leonardo, de verteller

Op zondag 13 oktober van 11.00 tot 12.00 uur zal Margreet Blanken, samen met Roeland Drost en Gerrit van Middelkoop, een uitvoering geven. Deze theaterproductie heet ‘Leonardo, de verteller.’ De productie is onder regie van Anja Nicola van Theater Lumière. Het aantal kaarten (€10,-) voor de voorstelling zijn beperkt. Reserveren, opgave en inlichtingen: Het Colofon, tel. 026-3703508 / [email protected].

Later op de dag sluit het Duo Scholing & Buijs het weekend muzikaal af van 16.00 tot 17.30 uur.

Sponsoractie Libretto e musica

U kunt ook voor €25 een deel van het kunstwerk Libretto e musica van Nico van Putten sponsorren. Hiermee steun je Het Colofon. Het werk wordt in 100 fragmenten verdeeld en je krijgt een gesigneerde foto van één honderdste van dit indrukwekkende kunstwerk. Je kun ook meerdere fragmenten adopteren.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden