Extra voorstellingen TOTAL LOS in Arnhem

Foto:

Woensdag 1 en donderdag 2 oktober verzorgt LOS muziektheater twee extra voorstelling in Theater Het Hof in Arnhem. In dit programma van dit knettergekke viertal gaan de meiden van LOS verder, sneller en harder dan ooit. Ze gaan niet gewoon LOS, ze gaan TOTAL LOS!

De mens heeft een onnavolgbaar talent voor destructie: alles gaat kapot of raakt beschadigd. Gooi je het dan weg, of ga je het maken? Eén ding is zeker; Femke, Charlotte, Kim en Dookje zijn niet bang om flink wat deuken op te lopen. Met hun indrukwekkende muzikaliteit, prachtige teksten en fysieke uitspattingen blijft LOS haar publiek verbazen.
‘Aanrader’
Femke, Charlotte, Kim en Dookje zijn afgestudeerd aan het ArtEZ conservatorium in Arnhem. Ze werden uitgeroepen door VARA HumorTV tot Meest Veelbelovend Talent. De pers is lovend: “Satirisch cabaret (…) Heerlijk provocerend, pikant en stout, grenzen opzoeken, maar die niet overschrijden en dat alles met een flinke dosis heerlijke humor (…) Een absolute aanrader!” 
 
Extra Speeldata:
Woensdag 1 oktober & Donderdag 2 oktober; aanvang 20.30 uur; entree € 15,00; Theater Het Hof – Boekhorstenstraat 58 – Arnhem; Reserveren: 026-3514436 – [email protected]
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden