Jacobiberg biedt jonge bands starterspakket

Foto:

Popcentrum Jacobiberg in Arnhem biedt jonge bands een mogelijkheid om ze op weg te helpen: KICKSTART. Het pakket biedt voordelen als oefenruimte, tips en optredens.

Het kant en klare starterspakket is bedoeld voor bands met leden tot en met 23 jaar. Het is een bekend verschijnsel: Je hebt de bandleden en instrumenten bij elkaar en je speelt een lekker robbertje muziek. Maar wat dan? Hoe kom je aan ’n oefenruimte? Aan optredens? Aan opnames? 
Studiotijd sparen
Als Kickstarter kun je gebruik maken van het voordelig huren van een oefenruimte met backline. Door gebruik te maken van deze mogelijkheid kan je studiotijd bij elkaar sparen. Na een jaar zit je op ongeveer een halve dag, genoeg voor één of twee nummers. 
Optreden
Wanneer je gebruik maakt van Kickstart, regelt de Jacobiberg minimaal één optreden voor je. Dit kan zijn tijdens de Oefenruimteconcerten of bij voldoende kickstartbands tijdens een speciale Kickstart Showcase. Doordat je je als band in de kijker speelt, maak je kans ook elders geprogrammeerd te worden.
Workshop
Maar met een oefenruimte en een optreden ben je er natuurlijk nog niet. Speciaal voor Kickstartbands organiseert Jacobiberg nuttige workshops op het gebied van onder meer slim soundchecken, publiciteit en promotie. Daarnaast is er een bandcoachingstraject van tien avonden dat wordt afgesloten men ’n optreden op een podium in Arnhem.
Kijk voor meer informatie en de voorwaarden op www.jacobiberg.nl/kickstart.
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden