Opening culinair seizoen Gelderland

Foto:

Van 28 t/m 31 augustus 2014 staat de vierde editie van Smaakvol Gelderland op het programma. Vier dagen lang kunnen bezoekers op het Gele Rijdersplein in Arnhem genieten van culinaire hoogstandjes uit heel Gelderland. Het evenement vindt gelijktijdig plaats met de UITboulevard 2014. 

Voor het publiek begint Smaakvol Gelderland vrijdag. Nadat om 15.00u wordt geprobeerd ‘The largest beer tasting’ record te verbreken en daarmee een plaats te verwerven in het Guinness World Record Book, gaat om 17u het festijn open voor het publiek met de VRIJMIBO, culinaire versnaperingen, de ATAG-kookarena voor wedstrijden, De Smaakvolgers Award en een smaakvol podiumprogramma.
Zaterdag gaat het evenement open voor publiek met culinaire versnaperingen, de ATAG-kookarena voor wedstrijden en entertainment. Zondag is Smaakvol Gelderland het podium van de Culitop-wedstrijd waar de beste restaurants van Gelderland tegen elkaar strijden om de felbegeerde koksbuis, beschilderd door wijlen Cas Spijkers.
Smaakvol Gelderland wordt gehouden op het Gele Rijdersplein en is geopend voor publiek op vrijdag van 17.00-0.00 uur, zaterdag van 13.00-0.00 uur en zondag van 13.00-22.00 uur.
Meer informatie: www.smaakvolgelderland.nl
Kijk voor meer informatie over UITboulevard 2014 op: UITboulevard Arnhem
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Twitter@arnhem_nieuwsnl
Facebook#arnhem.nieuws.nl
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden