3 november informatiebijeenkomst COPD op 3 november in Rijnstate

Foto: Arnhem.nieuws.nl

Voor iedereen met COPD is er vrijdag 3 november voorlichtingsbijeenkomst. Deze bijeenkomst gaat over toekomstige zorgplanning en vindt plaats in in Rijnstate Arnhem.

Jouw partner of andere geïnteresseerden zijn ook van harte welkom.

Wat is toekomstige zorgplanning?

Toekomstige zorgplanning wil zeggen dat je op tijd praat met je zorgverleners over jouw toekomst. Op die manier bereid je je voor op veranderingen in jouw situatie en kun je meebeslissen over de zorg die je nodig hebt.

Programma

Longarts Lisette van der Velden geeft uitleg over COPD en het verloop van de ziekte. Na een korte pauze vertelt verpleegkundig specialist Anouschka van der Pouw wat toekomstige zorgplanning betekent in de praktijk. Uiteraard is er gelegenheid om vragen te stellen.

Verplichte aanmelding

  • De voorlichtingsbijeenkomst voor iedereen met COPD vindt plaats op vrijdag 3 november van 18.30-20.00 uur, inloop 18.00 uur.
  • De locatie is in Rijnstate, Wagnerlaan 55 in Arnhem, in het Auditorium, route 81.
  • Meld je nu aan via [email protected], met vermelding van je naam, geboortedatum en het aantal personen waarmee je komt, inclusief jezelf.
  • De toegang is gratis.
  • Na afloop krijg je een uitrijd-parkeerkaart.

Rijnstate is voorop in zorg voor jou

Rijnstate is een zeer vooruitstrevend topklinisch ziekenhuis met 28 verschillende specialismen en circa 5.500 medewerkers. Ze werken voortdurend aan manieren om hunzelf en hun dienstverlening merkbaar te verbeteren. En als ze geloven dat iets inderdaad tot betere zorg kan leiden, dan gaan ze er ook echt voor. Ze willen vernieuwingen realiseren die tastbaar zijn. Dus wetenschap en onderzoek inzetten die ertoe doen in de praktijk. Om hun zorg steeds prettiger, soepeler en effectiever te maken. Op een heel menselijk niveau. Met andere woorden: voor jou.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen