Sep (5) en zijn gezin beleefden afgelopen zaterdag een welverdiende Opkikkerdag vol verrassingen

Foto: Stichting Opkikker

Op zaterdag, 23 september, stonden Sep (5), zijn ouders, zus Ava (5) en broertje Lev (2) uit Angerlo een dag vol verrassingen te wachten. Het was Stichting Opkikker namelijk gelukt om een fantastische Opkikkerdag voor hen te organiseren.

Het doel van de dag? Alle zorgen even vergeten en met elkaar volop genieten. Sep heeft namelijk het KAT6A-6 syndroom, een zeldzame genetische afwijking die de ontwikkeling vertraagt. Dit heeft veel invloed op zijn leven en op dat van de rest van het gezin.

Speciaal programma gemaaktOpkikkerdag

Het gezin van Sep was door Stichting Opkikker uitgenodigd voor een Opkikkerdag. Er wass een speciaal programma gemaakt, waarbij rekening werd gehouden met de interesses, hobby’s en voorkeuren van het gezin. Toen het gezin op zaterdag aankwam bij Center Parcs de Eemhof, werden ze eerst feestelijk ontvangen op een rode loper. Ze begonnen de dag in het theater, met een optreden van een echte band. Daarna splitste het gezin op: mama en Ava gingen ontspannen bij een beautybehandeling. Ondertussen kwamen Sep, Lev en papa even bij in onze rustige themakamer.
Na de gezamenlijke lunch nam het gezin een kijkje bij de politie en bezoeken zij het Opkikkerkasteel. Hierbij kon een rit in de koninklijke koets natuurlijk niet ontbreken. De dag werd afgesloten met een uitgebreid dinerbuffet, waarna de Opkikker het gezin van Sep uitzwaaide. Deze dag was echt een lichtpuntje in een zware tijd.

Over Stichting Opkikker

Als je langdurig ziek bent, heb je nooit ‘vrij’ van de zorg die jouw ziekte met zich meebrengt. De rest van het gezin ook niet. Daarom is elk lichtpuntje, hoe klein dan ook, superbelangrijk. Dat is wat we bij Stichting Opkikker doen: lichtpuntjes bieden, zodat gezinnen weer de kracht vinden om door te gaan. Op deze manier helpt Stichting Opkikker inmiddels al ruim tweeduizend gezinnen met een ziek gezinslid per jaar.
Meer weten over Stichting Opkikker? Neem een kijkje op www.opkikker.nl.Opkikkerdag

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen