Herinneringen Top 50 concert voor en door Alzheimer Nederland

Foto: Alzheimer Nederland

Op zondagavond 12 maart 2023 vindt het Herinneringen Top 50 Concert plaats in de Ziggo Dome in Amsterdam! Het is een concert voor iedereen, voor en door Alzheimer Nederland.

Daar kan je met je familie, vrienden of collega’s genieten van optredens van onder andere Anouk, Brigitte Kaandorp, Waylon, Nick Schilder, Willeke Alberti en Douwe Bob. Gastheren van de avond zijn Veldhuis en Kemper.

Voor en door Alzheimer Nederland

Het Herinneringen Top 50 Concert wordt georganiseerd voor en door Alzheimer Nederland. Bij Alzheimer Nederland weten we als geen ander hoe waardevol herinneringen zijn. En hoe belangrijk het is deze te koesteren, omdat het niet vanzelfsprekend is dat herinneringen blijven. Tijdens het Herinneringen Top 50 Concert vieren we al deze herinneringen en maken we met elkaar ook weer nieuwe.

Welke nummers horen in de Top 50? Stem mee!

Extra bijzonder is dat jij mee bepaalt wat de artiesten gaan zingen. De Herinneringen Top 50 bestaat namelijk uit dé vijftig Nederlandse nummers die volgens het publiek de meeste persoonlijke herinneringen oproepen. Stem mee en laat weten welke betekenis het nummer voor jou heeft.

Exclusieve voorverkoop

Als nieuwsbriefabonnee kun je nu als eerste tickets kopen voor het Herinneringen Top 50 Concert. Wees er snel bij voordat we uitverkocht zijn. Op=op!

De opbrengst van het concert gaat naar Alzheimer Nederland. Met jouw ticket help je dus om dementie te stoppen. ♥

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen