Kom naar het Buddycafé

Foto: Buddy to Buddy

Buddy to Buddy Arnhem heeft er weer iets leuks bij: elke eerste maandag van de maand het Buddycafé in de Stadskeuken (Beekstraat 40). Iedereen is van harte welkom.

Hier ontmoet je oude bekenden, mensen die je nu nog niet kent en mensen die nieuwsgierig zijn naar jou. Spelletjes, wat drinken, kletsen, hapjes, lachen… dat wat je in een café doet. Afspreken hoeft niet, je kunt gewoon naar binnen lopen.
Op de foto zijn Buddies Najmaddin, Shamsan en Hassan.

Buddy to Buddy Arnhem

Het Buddycafé wordt georganiseerd door Buddy to Buddy Arnhem. Deze stichting koppelt nieuwkomers aan Arnhemmers. Dat doen ze op basis van gelijkwaardige interesses. Het gaat om de gezelligheid, gewoon leuke dingen samen. In het café zijn altijd veel buddies aanwezig. Wil je horen hoe het is om buddy te zijn? Vraag het daar.

Waarom zou je een buddy zijn?

Omdat jezelf zijn, niet perse iets hoeven doen maar wel je wereld openstellen, meer dan genoeg is en enorm helpt om iemand te laten wortelen op een nieuwe plek en om nieuwe dingen over de ander en jezelf te ontdekken. Je ontmoet je buddy tijdens een soort blind date-diner. Na drie maanden sluit het buddyprogramma weer af met een feest. En dan zit je er waarschijnlijk heel anders bij dan bij het eerste diner. Het volgende Matchingsdiner is op 15 april.

Praktische informatie

  • Elke eerste maandag van de maand Buddycafé vanaf 19.30 uur (Beekstraat 40)
  • Volgende Matchingsdiner is op 15 april.
  • Er zijn nog een paar plekken vrij, geef je snel op hier.
  • Check ook Insta: buddytobuddyarnhem en de website. Daar lees je meer, zie je foto’s en voel je de sfeer.

Eerst meer weten?

Donderdagavond 21 maart heeft Buddy to Buddy een online informatieavond. Stuur een mailtje naar [email protected] en ze sturen je een uitnodiging.

Buddy to Buddy live zien?

Maandagavond 25 maart om 20.00 uur ben je van harte welkom in De Stadskeuken voor onze live info-avond. Hier ontmoet je (oud)buddies zoals Mila en Najmaddin, Irene en Ibrahim en Hassan en David. Je kunt gewoon binnenlopen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen