Samenwerking SWOA en Maaltijdservice.nl

apr 17 , 18:08 Gemeenteberichten
swoa maaltijdservicenl samenwerking
Sinds februari dit jaar werkt SWOA in haar maaltijdbezorging samen met Maaltijdservice.nl. Dat is een maaltijdleverancier met gezonde en verse maaltijden speciaal voor senioren.
SWOA zorgt bij haar klanten voor de persoonlijke bezorging.

Samenwerking

Door deze samenwerking kan SWOA
oudere inwoners van Arnhem een mooi assortiment aanbieden. Inwoners kunnen via maaltijdservice.nl en hun catalogus kiezen uit ruim 80 verschillende maaltijden, waaronder een groot aanbod van heerlijke Hollandse gerechten, maar ook uit veel soepen en toetjes. Sylvia Swart, directeur-bestuurder van SWOA: "De samenwerking past binnen onze missie om het welzijn van ouderen in Arnhem te bevorderen met gezonde maaltijden. Daarnaast werken we met vertrouwde vrijwillige bezorgers, die mensen leren kennen. De bezorgers doen meer dan alleen bezorgen: ze zijn er echt voor de klanten."
Seran van Gemert, manager bij Maaltijdservice.nl, voegt toe: "We vinden het fantastisch om samen te werken met SWOA, het voelt heel goed. We hebben immers hetzelfde doel: zorgen dat ouderen comfortabel en gezond thuis kunnen wonen. Onze maaltijden zijn op maat gemaakt voor senioren qua voeding en smaak. En ze staan in een handomdraai op tafel. Kortom: Lekker, gezond én makkelijk."

Bezorgen met een persoonlijk tintje

Vrijwilligers van SWOA bezorgen de maaltijd persoonlijk. Ze leveren de maaltijd niet alleen af, maar helpen bijvoorbeeld ook met het eten in de koelkast zetten. Ook maken ze tijd voor een praatje. Werken met vaste bezorgers zorgt voor een vertrouwd en persoonlijk tintje. Daarnaast vervullen onze bezorgers een signaleringsrol: ze hebben oog voor behoeften en vragen van klanten.

Ook gebruik maken van maaltijdservice van SWOA?

Al vanaf €5,95 bestel je smakelijke hoofdgerechten. Inwoners met een Gelrepas kunnen €2,50 korting krijgen per hoofdgerecht (maximaal 7 hoofdgerechten per week).
Inwoners die interesse hebben, kunnen contact opnemen via 026 – 327 22 66. Een vrijwilliger van SWOA
komt dan persoonlijk langs om meer te vertellen over de maaltijdservice en om je aan te melden.