Warnsbornlaan klimaatbestendiger

Foto: Pixabay

De komende periode worden werkzaamheden uitgevoerd aan de Warnsbornlaan. In de buurt zijn er verschillende problemen met afwatering bij extreme regenval.

Om dit op te lossen zal onder andere het huidige asfalt vervangen worden. De werkzaamheden starten vanaf maandag 14 november.

Waar en wanneer wordt er gewerkt

Het werkgebied waarin het werk wordt uitgevoerd, ligt tussen de Seytweg en de Menthenbergseweg. Het werk vindt in 4 stappen plaats:

  1. Gedeelte tussen Seytweg en Bloylantweg, week 46 (maandag 14 november) tot en met 49 (zondag 11 december);
  2. Gedeelte tussen Bloylantweg en Arend Lamerslaan/Scheidiuslaan, week 46 (maandag 14 november) tot en met 49 (zondag 11 december);
  3. Arend Lamerslaan/Scheidiuslaan tot halverwege de volgende kruising met de Scheidiuslaan, week 50 (maandag 12 december) en 51 (zondag 25 december),
  4. Halverwege de volgende kruising met de Scheidiuslaan tot de Menthenbergseweg, voorjaar 2023.

Planning

De werkzaamheden starten op maandag 14 november 2022 en worden op werkdagen tussen 7.00 uur en 16.00 uur uitgevoerd. Tijdens de verschillende stappen is de plek waar op dat moment aan gewerkt wordt, afgesloten voor het verkeer. De planning is afhankelijk van het weer.

Woensdag 16 november kruising Warnsbornlaan/Bloylantweg afgesloten

De kruising Warnsbornlaan/Bloylantweg wordt 2 dagen afgesloten, de eerste keer is op woensdag 16 november 2022. Dan wordt de oude weg opgebroken en voorzien van een puinlaag waar u rustig over heen kunt rijden. Voor aanleg van de nieuwe klinkers wordt de weg voor een tweede keer afgesloten. Het is nog niet bekend wanneer de tweede afsluiting is.

Bereikbaarheid en parkeren en bereikbaarheid

Tijdens het werk kunt u niet parkeren in het werkgebied. Parkeer daarom uw auto of motor op een andere plek in de wijk. De woningen blijven te voet en fiets bereikbaar. Ook de hulpdiensten kunnen altijd bij de huizen komen.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen