Koninklijke Onderscheiding voor Benny Aalbers

Foto: Gemeente Arnhem

Tijdens het jubileumfeest van het Trolleybusmuseum werd een nietsvermoedende Benny Aalbers donderdag 3 november door burgemeester Ahmed Marcouch verrast met een Koninklijke Onderscheiding. De heer Aalbers stond vijftien jaar geleden aan de wieg van het Trolleybusmuseum waar hij zich vandaag de dag nog steeds veel voor inzet.

Burgemeester Ahmed Marcouch: “Dankzij Benny Aalbers krijgt onze iconische trolleybus de aandacht die het verdient. Al vijftien jaar zet hij zich in voor dit echte Arnhemse vervoersmiddel. Het zijn vrijwilligers als de heer Aalbers die ons Arnhems erfgoed levend houden. En daarom ben ik verheugd dat Benny Aalbers vandaag de aandacht krijgt die hij verdient.”

Koninklijke Onderscheiding aanvragen

Ken jij iemand die zich ook bijzonder heeft ingezet voor onze stad of samenleving? Of gedurende een langere tijd opvallende prestaties heeft geleverd? Dan kun je deze persoon in aanmerking laten komen voor een Koninklijke Onderscheiding. Op www.arnhem.nl/lintje lees je hoe jw een voorstel kunt indienen.
Ahmed Marcouch: “Het doet mij altijd een groot plezier om Arnhemmers die dat verdienen een lintje op te spelden. En er zijn in onze stad ongetwijfeld nog veel meer Arnhemmers die zich elke dag opnieuw inzetten voor de samenleving. Aan u de oproep: draag hen aan!”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen