112

Burgemeester Marcouch sluit drugspand

Foto: Gemeente Arnhem

Op last van burgemeester Ahmed Marcouch is vanmiddag een woning gesloten wegens overtreding van de Opiumwet. In de woning zijn grote hoeveelheden harddrugs gevonden en materialen om drugs te produceren.

Het pand blijft vanaf vandaag drie maanden gesloten.

Harddrugs en softdrugs

Op het adres aan de Buggenumstraat zijn tientallen kilo’s aan harddrugs en softdrugs aangetroffen, met daarbij grote hoeveelheden goederen en grondstoffen om harddrugs te produceren. Verder lag er apparatuur waarmee harddrugs verwerkt en versneden kan worden.  Burgemeester Ahmed Marcouch: “Goed dat de politie de informatie natrok. Woningen zijn bedoeld om in te wonen en onze wijken zijn voor normale Arnhemmers die hier veilig kunnen opgroeien en zich aan elkaar optrekken, niet voor gewelddadige criminelen die onze eigen wijken juist gevaarlijk maken.”

Achttiende

Dit is het achttiende pand dat in 2022 gesloten is. In 2021 is 345 keer anoniem gemeld, vooral aangaande drugshandel, hennepkwekerijen en illegale prostitutie. Daarnaast wordt overlast en intimidatie regelmatig gemeld. Burgemeester Ahmed Marcouch roept daartoe op: ”Help mee de buurt veilig te maken, dus meld verdachte zaken!” Dat kan door contact op te nemen met de politie via 0900 – 8844,  Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000 of op www.meldmisdaadanoniem.nl 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen