Bijzondere boom, met bijzonder verhaal

Foto: Pixabay

Welke Arnhemse boom moet volgens jou de boom van het jaar worden? Ken jij een bijzondere boom met een bijzonder verhaal?

Nomineer deze boom dan voor de (Europese) Boom van het jaar verkiezing.

Boom die Slag om Arnhem overleefde

Arnhemmers zijn trots op hun groene stad. Hoe mooi zou het zijn dat de Boom van het Jaar in Arnhemse staat. Want Arnhem staat vol met prachtige bomen met bijzondere verhalen. Denk aan de boom op het Willemsplein die de Slag om Arnhem overleefde.Bijzondere boom

Aanmelden

Ken je een boom met een bijzonder verhaal? Meld deze boom dan voor 18 mei aan voor de Boom van het Jaar. Daarna kiest de jury voor elke provincie één boom. Deze twaalf  provinciale genomineerden worden eind augustus bekendgemaakt. Van 28 augustus tot en met 14 oktober mag vervolgens iedereen in Nederland stemmen op de boom van zijn keuze.

Stemmen

De boom met de meeste stemmen wordt uitgeroepen tot De Boom van het Jaar 2020. Deze winnaar wordt eind oktober/begin november feestelijk gehuldigd. Tevens is die de Nederlandse inzending voor de European Tree of the Year 2021. Deze Europese verkiezing wordt al elf jaar georganiseerd door de Environmental Partnership Association (EPA).

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden