Een noodfonds van, door en voor Arnhemse ondernemers

Noodfonds
Foto: Pixabay

Het bestuur van Stichting Ondernemersfonds Arnhem (SOFA) heeft in goed overleg met de gemeente Arnhem besloten tot de oprichting van een tijdelijk Noodfonds.

Het tijdelijk Noodfonds duurt vooralsnog tot 1 juli 2020 en bevat € 300.000,-. De maximale subsidietoekenning per project in beginsel is € 30.000,-. Verder zijn versoepelde criteria en laagdrempelig aanvragen van toepassing.

Voor projecten en initiatieven

Dit Noodfonds is bedoeld voor projecten en initiatieven die de economische schade voor Arnhemse ondernemers door het coronavirus beperken. Ook is het bedoeld voor de projecten en initiatieven die ervoor zorgen dat ondernemers (een deel van) hun omzet ondanks de crisis kunnen blijven genereren.

Niet bedoeld voor…

Het Noodfonds is niet bedoeld om weggevallen omzet of inkomen te compenseren. Het fonds is niet bedoeld voor een individuele ondernemer, maar voor een project/initiatief van een collectief van ondernemers, een beroepsgroep (bijv. de horeca) of een project/initiatief om een keten te herstellen. Je zou kunnen denken aan een bezorgservice voor producten van winkels in de binnenstad.
Voor uitgebreide informatie zie ondernemersfondsarnhem.nl.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden