Collectief aanbod isolatie en zonnepanelen verlengd tot 15 maart

Foto: Energieloket Midden Gelderland

Al meer dan 1100 mensen in Arnhem deden mee met de collectieve inkoopactie voor de aanschaf van isolatiemaatregelen en zonnepanelen. De actie is verlengd tot 15 maart.

De collectieve inkoop actie van de gemeente Arnhem, het Energieloket Midden-Gelderland (ELMG) en de organisatie Winst uit je Woning draagt bij aan besparing van energie, opwekking van duurzame energie en scheelt in de portemonnee.

Veel mensen kunnen ook gebruik maken van een maatwerkadvies. Met een maatwerkadvies is het mogelijk om slim toe te werken naar een energiezuinige, of zelfs compleet aardgasvrije woning en  een sterke verlaging van de energierekening. Het aanbod voor een maatwerkadvies blijft ook beschikbaar tegen de sterk verlaagde prijs van € 99,–.

Vloerisolatie

Wist je dat de terugverdientijd van spouwmuurisolatie ongeveer vier jaar is? Dat door vloerisolatie of HR++ glas het wooncomfort in je woning sterk toeneemt? En wil je ook profiteren van teruggave van de BTW op nieuwe zonnepanelen? Doe dan mee!

Het maatwerkadvies geeft bewoners extra inzicht in de mogelijkheden om hun woning slim en energiezuinig te verduurzamen. En vooral belangrijk: ze kunnen direct aan de slag door isolatiemaatregelen en/of zonnepanelen via de collectieve actie in te kopen. Het advies laat zien hoe je energierekening in vijf heldere stappen omlaag kan. Het zet de maatregelen, kosten, besparingen, subsidies en financieringsmogelijkheden van alle stappen op een rij. Of jouw woning in aanmerking komt voor deze lage prijs, kun je checken op www.winstuitjewoning.nl door het invullen van je postcode en huisnummer. Staat jouw huis er niet bij? Vraag dan een offerte aan.

Meer informatie

Inschrijven voor de collectieve inkoopactie kan op www.winstuitjewoning.nl. Tips over energiebesparing of andere mogelijkheden om je huis te verduurzamen vind je op www.elmg.nl. Informatie over de inkoopactie en het maatwerkadvies is ook te krijgen via de telefonische helpdesk van het Energieloket: 085 – 401 1762

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen