Terugroepactie Ferrero Kinder Schokobons Jumbo

Foto: NWVA

Jumbo roept verpakkingen Ferrero Kinder Schokobons terug. In die verpakkingen kan de schadelijke Salmonella bacterie aanwezig zijn.

Het eten van producten die besmet zijn met de schadelijke Salmonella bacterie kan men (ernstig) ziek worden.

Al gekocht?

De terugroepactie geldt voor de Ferrero Kinder Schokobons in verpakking 300 gram, EAN code 4008400280127 en met houdbaarheidsdatum 05-10-2022 of eerder terug. Deze Schokobons zijn in april 2022 al teruggeroepen maar door een fout zijn onlangs alsnog verpakkingen uit deze batch door Jumbo uitgeleverd aan een aantal van haar filialen.
Als je onlangs Ferrero Kinder Schokobons hebt gekocht bij Jumbo, controleer dan de houdbaarheidsdatum. Als het product een houdbaarheidsdatum van 05-10-2022 of eerder heeft, eet deze Schokobons dan niet, omdat er Salmonella in het product aanwezig kan zijn.
Het eten van producten die besmet zijn met de schadelijke Salmonella bacterie kan men (ernstig) ziek worden. De risico’s daarop zijn het hoogst bij mensen met een verminderde weerstand, ouderen, zwangere vrouwen en jonge kinderen.

Terugbrengen

Je kunt de verpakkingen Ferrero Schokobons van deze terugroepactie met de betreffende houdbaarheidsdatums terugbrengen naar een filiaal van Jumbo. Het aankoopbedrag krijg je terug.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen