Albert Heijn gaat maaltijden aan huis bezorgen

Foto: Albert Heijn

Albert Heijn start binnenkort met het bezorgen van maaltijden. Dan verschijnen de eerste busjes in het straatbeeld met de tekst ‘Maaltijd Thuis. Met aandacht bereid, met liefde gebracht.’

De service moet mensen helpen ‘die hulp kunnen gebruiken bij het op tafel zetten van een verse en gezonde maaltijd of gewoon op zoek zijn naar gemak’.

Aandacht voor persoonlijke eetwensen

Maaltijd Thuis gaat vers bereide maaltijden bezorgen waarbij aandacht voor persoonlijke eetwensen, zoals zoals zoutarm, glutenvrij en vegetarisch, en persoonlijk contact centraal staan. Albert Heijn heft de missie om lekker, gezonder en gevarieerd eten voor iedereen binnen handbereik brengen, laat de Zaanse keten weten. Klanten kunnen wekelijks maaltijden bestellen die op een vaste dag en door een vaste bezorger thuisbezorgd worden. Ze hoeven alleen nog even opgewarmd te worden.

Instellingen

“Een goede, gevarieerde maaltijd is de basis om elke dag van het leven te genieten, voor jong en oud. Daarnaast weet ik hoe belangrijk een vertrouwd gezicht en een praatje aan de deur voor veel mensen is. Bij Maaltijd Thuis komt dit allemaal samen,” aldus topvrouw Marit van Egmond van Albert Heijn. De komende periode gaat Albert Heijn verder vormgeven aan de groei van Maaltijd Thuis, zowel richting particulieren als instellingen, ‘die ook steeds vaker op zoek zijn naar maaltijdoplossingen’.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen