Met Support your locals bundelt VisitVeluwe de initiatieven van lokale horeca

Foto: Visit Veluwe

Ook al blijft de horeca voorlopig nog gesloten, premier Mark Rutte zei niet voor niets tijdens de persconferentie vorige week dat het een goed idee is om je kerstdiner af te halen bij of te laten bezorgen door je favoriete lokale restaurant. Met Support your locals bundelt VisitVeluwe de initiatieven van lokale horeca.

Het doel is om de horeca te steunen en inwoners te stimuleren tijdens de feestdagen lokaal te kopen.

Drie categorieën creatieve ideeën

Support your localsOp de website visitveluwe.nl/support worden in drie categorieën creatieve ideeën voor een sfeervolle en smakelijke kerst aangereikt:

  • Écht (thuis) uit eten met kant-en-klare afhaal- en bezorg initiatieven.
  • Zelf zorgen voor de finishing touch met afhaal- en bezorginitiatieven om thuis te bereiden.
  • Lokaal genieten van de lekkerste streekproducten waarmee je zelf een heerlijke maaltijd bereidt.

Herre Dijkema, directeur Toerisme Veluwe Arnhem Nijmegen: “Het is treurig om te zien hoe moeilijk de lokale horeca ondernemers het momenteel hebben. We willen er alles aan doen om ze te helpen en daarom brengen we nu de feestdageninitiatieven van de ondernemers graag onder de aandacht van onze eigen inwoners. Zo bieden we inspiratie aan alle Veluwenaren om hun feestdagen een lokaal tintje te geven. Je eet niet alleen lekker, je ondersteunt ook nog eens de ondernemer om de hoek.”

Meld je nu aan

Horecaondernemers op de Veluwe kunnen hun feestdagenaanbod zelf aanmelden via www.toerismevan.nl/horeca. De website wordt de komende periode gepromoot via een social media campagne.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden