Terugroepactie Zwagerman Carpaccio bij Lidl

Foto: Lidl

Lidl roept Zwagerman Carpaccio met pijnboompitten terug. In een aantal verpakkingen zit de schadelijke E.Coli bacterie (STEC).

De terugroepactie geldt voor de Zwagerman Carpaccio met pijnboompitten met houdbaarheidsdatum 21-11-2020.

E.Coli bacterie

Bij onderzoek is de schadelijk E. Coli bacterie (variant STEC) in het product gevonden. Het eten van producten met deze schadelijke E. Coli bacterie kan een gevaar vormen voor de gezondheid. Vooral voor zwangere vrouwen, jonge kinderen, ouderen en mensen met een verminderde weerstand kan deze bacterie erg gevaarlijk zijn.

Kijk naar THT

Heb je de Zwagerman Carpaccio met pijnboompitten gekocht en heeft deze de genoemde houdbaarheidsdatum (21-11-2020)? Eet deze dan niet. Je kunt het product terugbrengen naar een filiaal van Lidl. Het aankoopbedrag krijg je terug.
Lidl wijst er op dat deze terugroepactie alleen geldt voor de Zwagerman Carpaccio met pijnboompitten met de genoemde houdbaarheidsdatum. Heeft jouw Zwagerman Carpaccio een andere houdbaarheidsdatum? Dan is het product gewoon geschikt om te eten.

Meer weten?

Wilt je meer weten over deze terugroepactie door Lidl? Neem dan contact op met Lidl Nederland via telefoonnummer 020 – 709 50 39 of per e-mail via [email protected].

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden