Peeze opent nieuwe koffie- en theewinkel bij koffiebranderij

Foto: Peeze

Koffiebranderij Peeze heeft haar winkel compleet vernieuwd. De winkel is verhuisd naar hetzelfde pand waar de koffiebonen worden gebrand.

Verser krijg je ze niet in de winkel.

Hart ophalen

Ook voor thee, chocolade en JURA koffiemachines kun je terecht. Echte smaakexperts kunnen bovendien hun hart ophalen, want de espressomachine Dalla Corte Studio staat klaar om voor elke bezoek er een perfecte espresso of cappuccino te maken. Het is ook de eerste plek waar het Peeze verhaal start.

Voortouw nemenPeeze

Peeze neemt het voortouw om de koffiesector in beweging te brengen. Er is namelijk veel aan de hand in de sector volgens de brander: ”Willen we in de toekomst ook nog koffiedrinken, dan moeten we nu in actie komen.” Peeze staat voor koffie met een eerlijke prijs voor de boer, geproduceerd met positieve impact op het milieu en zonder afval in de keten. Een mooie missie.” Alleen samen maken we de koffiesector anders,” aldus de koffiebrander.

Opening met korting

De opening wordt gevierd met speciale acties die exclusief in de winkel gelden. Tot en met 14 oktober krijg je bijvoorbeeld vijftien procent korting op alle cadeaupakketten. Je kunt Peeze vinden aan de Ringoven 36 aan IJsseloord 1. Ze zijn maandag tot en met vrijdag geopend van 9:00 -17:00 uur.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden