Terugroepactie wegens Salmonella: Holland en Barrett Elite Haver

Foto: Holland en Barrett

Voedingsmiddelen- en gezondheidsketen Holland en Barrett is een terugroepactie gestart voor de Holland en Barrett Elite Haver. In het product is mogelijk de Salmonella bacterie aanwezig.

Het eten van producten die besmet zijn met Salmonella kunnen ernstige gevolgen hebben voor de gezondheid.

200 gram verpakking

De terugroepactie geldt voor de Holland en Barrett Elite Haver in verpakking 200 gram met partijcode 145366 en THT datum 10-2020.
In het product is mogelijk de schadelijke Salmonella bacterie aanwezig. Het eten van producten die besmet zijn met Salmonella kunnen ernstige gevolgen hebben voor de gezondheid, met name voor jonge kinderen, ouderen, zwangere vrouwen en mensen met een verminderde weerstand.

Niet (meer) eten

Als je deze Elite Haver hebt gekocht met de genoemde partijcode en houdbaarheidsdatum, eet het product dan niet (meer). Je kunt het product terugbrengen naar een filiaal van Holland en Barrett, ook als je de verpakking al aangebroken hebt. Het aankoopbedrag krijg je bij inlevering retour.

Meer willen weten?

Wil je meer weten over de terugroepactie van Elite Haver door Holland en Barrett? Neem dan contact op met het bedrijf via telefoonnummer 020 – 560 79 00.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden