Lockdown Coffee ondersteunt Arnhemse horeca

Foto: Lockdown Coffee

Lockdown Coffee is het belangloze initiatief van drie koffieleveranciers. Het is één van de meer opvallende acties die als doel hebben de horeca in deze zorgelijke tijd te steunen.

Het concept is even simpel als doeltreffend. Tijdens de Lockdown Coffee Actie koopt de klant koffie voor thuisgebruik en ondersteunt daarmee een horecaonderneming naar keuze.

Horeca door deze crisis heen helpen

De steunactie is een initiatief van koffieleveranciers Manetti, Tribes Coffee en Redbeans. Paul Manetti (Manetti): “Via de webshop kan men een speciaal ontwikkelde koffiemelange bestellen, zowel Nespresso-capsules als espressobonen. Van iedere bestelde doos capsules of zak espressobonen gaat vijf euro rechtstreeks naar een door de klant gekozen horecagelegenheid. De actie loopt nu twee weken en we hebben al meer dan 2500 donaties ontvangen.” Zijn collega Peter van der Linden (Redbeans) vult aan: “Geloof me, wij verdienen hier niets aan. De horeca door deze crisis heen helpen, dat is ons doel.”

Lockdown Coffee
Mirella Kreger

Arnhemse horecazaken

Ook in Arnhem slaat het initiatief bijzonder goed aan. “Het mooie van de actie, is dat je als ondernemer geen enkele inspanning hoeft te leveren in deze toch al moeilijke periode. De consument kan bij zijn bestelling elke horecagelegenheid opgeven voor een donatie,” reageert Mirella Kreger van Bizar-Bazar enthousiast. “Dat klopt,” zegt Jan Peter Beekman (Tribes Coffee): “De  Lockdown Coffee Actie betekent lekkere koffie voor thuis, en daarnaast steun en aandacht voor de horeca.”
Lockdown Coffee is te bestellen via de webshop.
Meer informatie over Lockdown Coffee: [email protected]

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden