Recall gemalen gember van Jacob Hooy wegens salmonella

Foto: Jacob hooy

Leverancier Jacob Hooy roept bulkverpakkingen Jacob Hooy gemalen gember terug. In het product is mogelijk de Salmonella bacterie aanwezig.

Deze bacterie kan schadelijk zijn voor de gezondheid.

Mogelijk besmet met Salmonella

Bij controle is gebleken dat het product mogelijk is besmet met de Salmonella bacterie. Deze bacterie kan maag- en darmklachten tot gevolg hebben en schadelijk zijn voor de gezondheid. Dat laatste geldt met name voor jonge kinderen, zwangere vrouwen, ouderen en mensen met een verminderde weerstand.

Bulkverpakkingen van 250 g, 500 g en 1 kg

De terugroepactie geldt voor de bulkverpakkingen van 250 gram, 500 gram en 1 kilogram met de batchcodes 18713 en 18714, beide met THT-datum 30-09-2022.
Deze verpakkingen zijn verkocht van december 2019 tot en met maart 2020.

Verkocht bij onderstaande verkooppunten:

Aptrooth, Al-Saaidi, Kruidenoase, Praktijk voor Bowentherapie Jannie Kroes, Erica kruiderijen, Thee en kruid, Vitabron, Reform en kruidenmarkt, via Holland Pharma, Herbomont, Holistic healing  hands, Batista Koemans, Natuurwinkel Kamperfoelie, van der Linde Sluis, the art of tea herbs and spices, Mihthra, de Moerbei, Jaco van Nieuwkoop, A. Egberingk, Puur en kracht, Brouwland,   Pimpernel, De Rooy, Rozemarijn en thijm, de Schapekop, Troost, Kruidenmozaik, via Unipharma Veldhuyzen

Niet gebruiken, maar terugbrengen

Heb je deze gember gekocht? Als de verpakking de eerder vermelde houdbaarheidsdatum en batchcode heeft, gebruik het product dan niet meer. Je kunt het product terugbrengen naar de winkel, waar je het aankoopbedrag terug krijgt. Dit geldt ook voor aangebroken verpakkingen.

Niet gebruiken, maar terugsturen

Het is ook mogelijk om het product terug te sturen naar Jacob Hooy op onderstaand adres:
Jacob Hooy & Co BV
Antwoordnummer 1713
1906ZX Limmen
Een postzegel is niet nodig. Maar vermeld wel jouw naam, adres, IBAN rekeningnummer en de tenaamstelling van de rekening.

Meer weten?

Wil je meer weten over deze terugroepactie van Jacob Hooy bulkverpakkingen gemalen gember? Neem dan contact op met de klantenservice van het bedrijf via telefoonnummer 072 – 50 52 744.
Dit nummer is bereikbaar op werkdagen van 08.00u tot 17.00u.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden