Update: mogelijk glas in Mama Nature Biologische Peulvruchten (Aldi)

Foto: Clama GmbH en Co. KG

Supermarktketen Aldi roept ook potten Mama Nature Biologische witte bonen en linzen met quinoa en groente terug. Het is mogelijk dat ook in die potten kleine stukjes glas zitten.

Deze stukjes glas kunnen inwendige verwondingen veroorzaken.

Terugroepactie is bijgewerkt

Let op, de terugroepactie van 7 februari is bijgewerkt. De terugroepactie geldt niet alleen voor kikkererwten, maar ook voor linzen en witte bonen.De terugroepactie geldt voor de potten Mama Nature Biologische Peulvruchten met quinoa en groente met houdbaarheidsdatum 31/12/2023 en de EAN code 2003020003332. De terugroepactie geldt voor de varianten witte bonen, kikkererwten en linzen. Het product is gemaakt door Clama GmbH en Co. KG. De potten zijn bij Aldi Nederland verkocht vanaf 27 januari 2020.

Niet opeten

Heb je deze potten gekocht? Eet de inhoud dan niet op. Er kunnen kleine stukjes glas in de potten zitten. Als je deze stukjes glas op zou eten, dan is er kans op inwendige verwondingen.
Je kunt de potten terugbrengen naar een filiaal van ALDI. In de winkel krijg je het aankoopbedrag terug. Een kassabon heb je daarvoor niet nodig.

Meer informatie ?

Wil je meer informatie over de terugroepactie van potten Mama Nature Biologische Peulvruchten met quinoa en groente door Aldi? Neem dan contact op met de supermarktketen via het contactformulier op de website van Aldi.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden