Allergenenwaarschuwing AH Nacho Chips Naturel en Doritos Nacho Cheese

Foto: Albert Heijn

Albert Heijn waarschuwt dat in de zakken AH Nacho Chips Naturel een andere smaak kan zitten. De allergenen melk en lactose zijn in die smaak aanwezig.

Toch staan die niet op de verpakking vermeld.

Niet naturel, maar cheese

De waarschuwing geldt voor de AH Nacho Naturel Chips in verpakking 200 gram met houdbaarheidsdatum 11-07-2020. In deze zakken zitten namelijk AH Nacho Chips Cheese. Deze smaak bevat de allergenen melk en lactose, maar die staan niet op de verpakking vermeld.

Geen allergie, dan gewoon eten

Heeft u een allergie voor melk en/of lactose, eet de AH Nacho chips uit deze verpakking dan niet. U kunt het product terugbrengen naar de winkel, het aankoopbedrag krijgt u terug.
Consumenten zonder allergie voor melk en/of lactose kunnen de chips gewoon eten.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de allergenenwaarschuwing van Albert Heijn voor de AH Nacho Naturel Chips? Bel dan met de AH Klantenservice op telefoonnummer 0800 – 03 05 of kijk hier.

Allergeenwaarschuwing voor Doritos Nacho Cheese

Fabrikant PepsiCo waarschuwt dat het product Doritos Nacho Cheese in sommige gevallen de allergeen soja kan bevatten. Het staat namelijk niet op de verpakking vermeld.

De producten zijn verkocht in Nederland en België.

Slechts de ene soort

De waarschuwing geldt voor de Doritos Nacho Cheese in verpakking 185 gram met EAN code 08710398170132 en de THT code 02/05/20. De waarschuwing geldt alleen voor de hier vermelde verpakking, andere verpakkingen vallen niet onder deze waarschuwing.allergeenwaarschuwing

Al gekocht of gegeten?

Heeft u een soja allergie, en heeft u de Doritos Nacho Cheese gekocht met deze houdbaarheidsdatum, eet deze dan niet op. U kunt contact opnemen met PepsiCo voor een volledige terugbetaling van het aankoopbedrag. U kunt PepsiCo bereiken via het telefoonnummer 0800 – 23 77 426 (gratis). Heeft u het product al gegeten, en heeft u gezondheidsklachten gekregen, vraag dan advies aan een arts.
Consumenten zonder allergie voor soja kunnen het product wel gewoon eten, al is het wel mogelijk dat het product een smaakafwijking heeft.

Meer willen weten?

Wilt u meer weten over deze allergenenwaarschuwing van PepsiCo voor Doritos Nacho Cheese? Neem dan contact op met de klantenservice van PepsiCo via telefoonnummer 0800 – 23 77 426 (gratis).

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden