Musical Oorlogswinter in recordtempo uitverkocht

Foto: Theater de Leeuw

Nog nooit eerder in de geschiedenis van De Leeuw Producties raakte een voorstelling zo snel uitverkocht. Binnen 24 uur waren er geen tickets meer voor deze op het boek van Jan Terlouw gebaseerde musical.

Eind 2022 kwam Theater de Leeuw wel dichtbij met de musical Sweeney Todd en slaagde ze erin om vijf uitverkochte zalen te behalen in drie dagen, maar deze snelheid is een nieuw record tempo.Oorlogswinter

De hongerwinter

Oorlogswinter de musical vertelt het verhaal van Michiel van Beusekom. Een 16-jarige jongen die opgroeit tijdens de Tweede Wereldoorlog. Via zijn buurjongen Dirk raakt Michiel betrokken bij het verzet. Hij krijgt de gewonde Engelse piloot Jack onder zijn hoede. In het zwaarste jaar van de oorlog, de hongerwinter, probeert Michiel zijn familie te helpen en Jack in leven te houden. Dit allemaal terwijl hij de gevaren van de oorlog probeert te omzeilen. Lukt het Michiel om dit vol te houden? Wie kan hij om hulp vragen? Wie is te vertrouwen?

OorlogswinterMogelijkheid voor extra voorstellingen

De organisatie van De Leeuw Producties onderzoekt de mogelijkheid voor extra voorstellingen. “We gunnen iedereen de kans om deze voorstelling te zien. Het zou zonde zijn als je net te laat was met reserveren,” Aldus Frits Tutuarima, uitvoerend producent De Leeuw Producties.

Praktische informatie

  • Oorlogswinter speelt van 13 tot en met 16 juni in Theater de Leeuw te Arnhem.
  • Hou de website of social media (@deleeuwproducties) in de gaten en schrijf je in voor de nieuwsbrief zodat er niets aan je voorbij gaat.
  • Je kunt ook kijken naar www.theaterdeleeuw.nl.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen