112

Politie zoekt doorfietser na ongeval op Rosendaalseweg

Foto: Politie

Op 20 november aan de Rosendaalseweg raakte een 13-jarige meisje gewond bij een ongeluk. De veroorzaker van het ongeluk fietste door.

Weet jij wie dit is? Laat het de politie dan weten.

Het ongeval

doorfietser
Foto is geblurd met opzet door de politie.

De man haalde een groepje scholieren in en kwam naast het meisje van 13 te fietsen. Op dat moment haakte zijn stuur in dat van het meisje. Het lukte hen niet om los te komen. De man fietste plotseling de autorijbaan op, waar het meisje ten val kwam. Vervolgens fietste de man, zonder achterom te kijken, terug naar het fietspad waar hij zijn weg vervolgde.
Een auto kon nog nét op tijd stoppen en voorkomen dat het meisje, dat op de weg lag, werd aangereden. Ze is enorm geschrokken en heeft een zware hersenschudding opgelopen.

Strafbaar

Het is strafbaar om, als veroorzaker van een verkeersongeval,de plaats van een ongeval te verlaten zonder jezelf kenbaar te maken. Daarom is de politie op zoek naar de bewuste fietser. Kijk naar de video.
Heb jij een idee wie hij zou kunnen zijn? Neem dan contact op met de politie.

Contact

Geef je tip door via het tipformulier of bel de gratis tiplijn op 0800-6070. Liever anoniem je informatie doorgeven? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of via meldmisdaadanoniem.nl. Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijk meldpunt en dus niet van de politie. Je hoeft geen gegevens achter te laten en jouw informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar jou te herleiden valt.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen