Open Coffee Arnhem verhuist naar Molenplaats Sonsbeek

Foto: Molenplaats Sonsbeek

Na twaalf jaar Open Coffee Arnhem in JANS’ (voorheen Grand Café Mahler) gaat Open Coffee Arnhem verhuizen. Vanaf 1 oktober is de nieuwe locatie voor Open Coffee Arnhem: Molenplaats Sonsbeek.

Nieuwe focus

Het vertrek was niet geheel vrijwillig, want we zaten er altijd met veel plezier, vertelt Ginie Knipping namens de organisate. “De nieuwe manager, Paul Gootjes, heeft besloten onze samenwerking te beëindigen. De coronacrisis heeft ertoe geleid dat JANS’ zich gaat richten op klanten die wél iets opleveren. Met nevenactiviteiten zoals Open Coffee Arnhem is dat in zijn optiek niet mogelijk. Een duidelijk antwoord en een nieuwe focus. Dat kunnen we als ondernemers natuurlijk alleen maar met bewondering begroeten”

De strippenkaarten voor JANS zijn nog tot eind 2021 te gebruiken.

Overwegingen

Toen begon de zoektocht voor de organisatie. “Helaas kwam Grand Café aan de Beek niet in aanmerking als vaste locatie. We willen graag weer terug naar onze ‘oude aantallen’ en dat past niet. We zijn heel dankbaar voor hun flexibiliteit en gastvrijheid tijdens de afgelopen maanden. De keuze is gevallen op Molenplaats Sonsbeek. We gaan kijken hoe ons het daar bevalt.”

Opgave en aanmelding

Je bent weer van harte welkom op 1 oktober a.s. van 10:00 tot 12:00. Bij de nieuwe locatie, Molenplaats Sonsbeek. Het adres is Zijpendaalseweg 24-A, 6814 CL Arnhem.
Je kunt je tot donderdag 30 september inschrijven.

Klik hier om je aan te melden.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen