Zeldzaam Mooi Markt op 19 september in Arnhem

Foto: Zeldzaam Mooi Markt

Volgende week zondag 19 september is het alweer de tweede editie van de Zeldzaam Mooi Markt op de Markt in Arnhem. Met handgemaakte, hergebruikte en vintage artikelen.

De Markt, vlakbij het centrum van Arnhem, is opnieuw de locatie voor de Zeldzaam Mooi Markt.

Voor elk wat wils

Een markt conform de laatste RIVM richtlijnen met allerlei unieke, originele en handgemaakte producten, maar ook met andere rariteiten zoals, creatief hergebruik, vintage en retro artikelen van lokale en regionale kunstenaars, ontwerpers en creatieve ondernemers. Op deze wel heel bijzondere en gezellige markt vind je echt eens iets anders. Er is voor ieder wat wils. Van illustraties, kunst, sieraden, (woon)accessoires, tot tassen, ambachtelijk gemaakte lekkernijen, kleding en nog heel veel meer.

Muzikale omlijsting

Kunstenaar Oscar Prinsen heeft een prachtige balans gevonden tussen zijn kunst en het draaien van plaatjes. Op de Zeldzaam Mooi Markt zorgt Oscar voor de muzikale omlijsting met oude singletjes; jukebox, soul, funk, disco, Franse chansons, jazzy en pop.

Bellenblaas kunstenaar Frans van de Kamp geeft tijdens de Zeldzaam Mooi Markt mega zeepbellen demonstraties voor jong en oud. Juist de niet alledaagse dingen maken deze markt zo bijzonder.

Ondernemersvereniging

In samenwerking met de ondernemersvereniging van de Markt zal er een combinatie zijn van ruime terrassen voor een heerlijk hapje of drankje en de Zeldzaam Mooi Markt. Genieten dus!

Informatie

  • Datum: zondag 19 september 2021 van 11:00 tot 17:00 uur
  • Locatie: Markt 38, 6811 CJ Arnhem
  • Toegang: Gratis
  • Meer informatie en deelname: www.zeldzaammooi.com
X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden