De JobOn Loopbaan Vierdaagse: wandelen op de Hoge Veluwe

Foto: JobOn

Bijna iedereen kent het landelijke wandelevent de Nijmeegse Vierdaagse. Helaas gaat dit event dit jaar niet door.

Wat wel doorgaat, is de JobOn Loopbaan Vierdaagse die plaatsvindt van 20 tot en met 23 juli. In Arnhem (op de Hoge Veluwe) op 20 en 22 juli.

Weer persoonlijke contacten leggen

Tijdens deze vier dagen organiseert JobOn, de landelijke community voor werkzoekenden, in heel Nederland zoveel mogelijk wandelevents verspreid in het hele land voor werkzoekenden. Tijdens deze netwerkevents worden vele stappen gezet om iedereen een boost te geven in zijn of haar zoektocht naar werk. In Arnhem organiseert Danny Stigter van JobOn op 20 en 22 juli twee wandelevents op de Hoge Veluwe onder begeleiding van wandelcoach Pepita van Haren-Appl. Stigter: “Na een periode van veelal online ontmoetingen is het ontzettend fijn om weer persoonlijke contacten te leggen met werkzoekenden in de regio en samen nieuwe inzichten op te doen”.JobOn
De JobOn Loopbaan vierdaagse brengt iedereen, die een stap wil zetten in zijn of haar loopbaan, in verbinding en beweging. Stigter: “Al wandelend kom je op een gemakkelijke manier met anderen in gesprek en doe je sneller nieuwe ideeën op. Daarnaast krijgt iedereen op deze manier nieuwe energie om er wel vol tegenaan te gaan.”

Stappen zetten richting nieuwe baan

Tijdens het interactieve wandelevent in Arnhem doen werkzoekenden nieuwe contacten op en gaan zij samen aan de slag om verder te komen in hun zoektocht naar een passende baan. Van Haren-Appl: “Tijdens deze mindful wandelingen op het Nationaal Park de Hoge Veluwe staan we bewust stil bij persoonlijke veerkracht. Hoe zorg je ervoor dat je je niet laat leiden door negatieve gevoelens, emoties en gedachten? In tijden van onzekerheid, zoals het in-between jobs zijn, weten anderen vaak prima wat jij wel of niet zou moeten doen. Zorg dat je je eigen pad blijft bewandelen door juist nu, vanuit een niet-oordelende en vriendelijke houding naar jezelf te leren kijken. Alleen jij weet en voelt wat goed voor je is en wat je dan vervolgens het beste kunt doen. Creëer ruimte voor rust en richting, door veerkrachtig persoonlijk leiderschap.”

Wandel mee in Arnhem op 20 en 22 juli

Er zijn nog plekken beschikbaar voor deze wandelevents voor werkzoekenden in Arnhem. De events vinden plaats op dinsdagochtend 20 juli en donderdagochtend 22 juli van 12.30 tot 14.30 uur. Het startpunt is bij het Park Paviljoen aan het Marchantplein (ingang is binnen in het park) in Nationaal Park de Hoge Veluwe, ingang Schaarsbergen, aan de Koningsweg 17 te Arnhem. Meedoen is gratis, aanmelden is een vereiste en kan via: https://jobon.nl/events/mindful-wandelen-rust-ruimte-richting-2 en https://jobon.nl/events/mindful-wandelen-rust-ruimte-richting-3.

Over JobOn

JobOn is een vrijwilligersorganisatie en organiseert netwerkbijeenkomsten, workshops en online trainingen voor mensen die op zoek zijn naar een nieuwe baan. Deelnemers werken hierbij actief aan het onderhouden en uitbreiden van hun netwerk, vergroten hun vaardigheden en versterken elkaar. In Arnhem is nog ruimte voor enthousiaste vrijwilligers die zich maatschappelijk willen inzetten om dit soort events en netwerkbijeenkomsten te organiseren.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden