Kijk en stem mee bij presentaties startende ondernemers

Foto:

Tien startende ondernemers presenteren op vrijdag 23 april in een pakkende online pitch hun nieuwe bedrijf aan het publiek. Ben jij erbij om dat mee te maken en te stemmen op de starters?

Op vrijdag 23 april vindt de grote ondernemers pitch show plaats, het slotevent van een achtweekse boostclub voor startende ondernemers. Tijdens dit slotevent presenteren tien startende ondernemers hun onderneming aan het grote publiek. Op deze manier kunnen de ondernemers hun producten en diensten finetunen en leert het publiek wat voor nieuwe ondernemingen er in de afgelopen maanden geboren zijn.

Publiek stemt bij slotevent

Tijdens dit slotevent pitchen de startende ondernemers in 2 minuten hun ondernemersidee. Per ondernemer is er een ronde waarin het publiek feedback kan geven op de pitch. Door te stemmen kunnen zij laten weten of ze het product of de dienst zouden willen kopen. De ondernemer reageert hier weer op in de volgende pitchronde. “Zo is pitchen voor een publiek niet alleen eenrichtingsverkeer, maar wordt het meer een dialoog.”, aldus organisator namens JobOn Charlotte Degen.

Achtweekse boostclub helpt startende ondernemer

startende ondernemersDit event voor startende ondernemers wordt online georganiseerd door Sabine van den Bosch en Charlotte Degen, beiden eventmanagers bij JobOn, de netwerkorganisatie voor werkzoekenden.

De achtweekse boostclub, waar dit slotevent onderdeel van uitmaakt, is gericht op mensen die willen starten als freelancer of een eigen bedrijf willen beginnen. Namens JobOn is Charlotte Degen de kartrekker achter dit event en de acht-weekse boostclub. Zij is actief als eventmanager bij JobOn in Arnhem en organiseert events voor werkzoekenden. Degen: “Afgelopen weken hebben wij elke week een stapje van dat proces behandeld, ik heb gezien dat dat voor de deelnemers ontzettend waardevol was.” Zo besloot Alessandra Janssens de Vroom vorig jaar voor zichzelf te beginnen en vind het programma van toegevoegde waarde: “Spannend, uitdagend en toch kom je elke week een stap verder in het proces van startend ondernemerschap. Met als uiteindelijk resultaat een geoliede pitch.” Ook Hilda van Leeuwen besloot de stappen te verkennen naar zelfstandig ondernemerschap. “Het programma is een verrijking qua het delen van kennis, ervaringen en tips voor starters. Ook om andere geweldige starters te leren kennen.”

Aanmelden als publiek

Het slotevent, ook wel genaamd de ‘BUY-IT-NOW-SHOW Live finale ondernemersclub Groeivoer!’, vindt online plaats op vrijdag 23 april van 15.00 tot 17.00 uur. Iedereen is welkom om zich aan te melden als publiek. Deelname is gratis, maar aanmelding is een vereiste. Dit kan via https://jobon.nl/events/buy-it-now-show-live-finale-ondernemersclub-groeivoer of door te mailen naar [email protected]. Je krijgt dan op 22 april de zoomlink toegestuurd.

Over JobOn

JobOn is een landelijk activiteitenplatform voor en door werkzoekenden. In-between-jobbers organiseren inspirerende netwerkbijeenkomsten en workshops voor werkzoekenden. Deelnemers werken hierbij actief aan het onderhouden en uitbreiden van hun netwerk, vergroten hun sollicitatievaardigheden en ontmoeten collega-baanzoekers. Alle activiteiten zijn gratis voor werkzoekenden en gastsprekers en locaties zetten zich vrijwillig in om werkzoekenden op deze manier verder te helpen. www.jobon.nl

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden