ZEPNL organiseert bijeenkomsten voor eventprofessionals in eigen regio

Foto: Arnhem Nieuws

Zelfstandig eventprofessionals uit de regio Arnhem/Nijmegen kunnen zich binnenkort aansluiten bij de eerste zakelijke event community in deze regio: ZEP025.

Oprichtster Natasja Torcqué zag in 2018 een kans en startte met de ZEPnl community, speciaal voor freelance eventprofessionals in de regio Utrecht. Afgelopen jaren zijn daar de regio’s Amsterdam en Rotterdam bijgekomen en nu is het tijd voor verdere uitbreiding naar de regio Arnhem/Nijmegen.

Elkaar versterken

Binnen deze community geloven wij niet in concurrentie, maar in het versterken van elkaar, aldus de oprichters. “Tijdens de maandelijkse bijeenkomsten delen we kennis en informatie waardoor de deelnemers kunnen groeien als ondernemer en als eventprofessional. We leren elkaar echt kennen en daardoor ontstaan waardevolle contacten. Vanuit het netwerk werken we ook samen aan mooie projecten. Een absolute meerwaarde voor iedereen die zich aansluit.”

Voor ZEP025 gaan de coördinatoren Mireille van Kempen (eventmanager), Alexandra van Driessen (eventmanager) en Carla Tijhuis (dagvoorzitter) elke maand een bijeenkomst organiseren. Met veel enthousiasme en energie willen we de regio Arnhem/Nijmegen binnen de evenementenbranche op de kaart zetten. Samen bouwen we een netwerk van ondernemers die elkaar (zakelijk) leren kennen, elkaar ondersteunen en weten te vinden. Samen staan we sterker.

Bijeenkomsten voor eventprofessionals

ZEP025 is de zakelijke community voor zelfstandige eventprofessionals in de regio Arnhem/Nijmegen. Iedere maand vindt er een ZEP025 bijeenkomst plaats bij een evenementenlocatie in de regio. Met verschillende expertises bouwen we aan een krachtig fundament binnen de wereld van evenementen. Word lid van onze community en kom ook kennis delen, samenwerken en oprecht met elkaar verbinden’.

Ben jij zelfstandig ondernemer en werkzaam in de evenementenbranche, kom dan naar de eerste bijeenkomst van ZEP025 op dinsdag 8 september 2020. Voor de lancering zijn we te gast in het prachtige Fort Lent in Lent. Kijk voor meer informatie op zepnl.nl/zep025

Wil je eerst meer informatie of wil je op een ander moment kennismaken, laat het weten via [email protected]

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden