Heimstaden tekent in Arnhem voor regiokantoor

Foto: Heimstaden

Heimstaden Nederland heeft het huurcontract voor zijn regiovestiging in Arnhem getekend. Op 1 juli opent de van oorsprong Scandinavische woningverhuurder een kantoor aan Meander 701, op het businesspark IJsseloord2.

Vanuit daar gaat Heimstaden zijn klanten in Gelderland bedienen.

Volledige huurproces zelf bedienen

Het regiokantoor in Arnhem is onderdeel van Heimstadens plannen om zijn klanten in het volledige huurproces zelf te bedienen. De organisatie betrad in 2018 voor het eerste de Nederlandse markt. Die breidde zijn aanbod sindsdien uit naar ongeveer 12.600 woningen.
In het komende jaar gaat de verhuurder zowel de verhuur als het klantcontact en het beheer van het merendeel van deze woningen zelf verzorgen.

Gelderland een van Heimstadens belangrijkste regio’s

“Gelderland is een van de regio’s waar we met ons woningaanbod het sterkst zijn vertegenwoordigd,” zegt Wim den Breejen, head of operations van Heimstaden Nederland. “We vinden het dan ook belangrijk om in deze regio een sterke lokale aanwezigheid te hebben. We willen de vriendelijkste woningverhuurder van Nederland worden door onze klanten een optimale service te bieden. Dat kan alleen als we een goed beeld hebben van wat er onder onze Gelderse klanten leeft.”Heimsstaden

Vestigingen in Rotterdam en binnenkort Eindhoven

Het nieuws over de Arnhemse vestiging van Heimstaden volgt op de bekendmaking eerder deze maand dat de organisatie een huurovereenkomst tekende voor een kantoor in Eindhoven. Aan het begin van deze maand opende Heimstaden bovendien een regiovestiging in Rotterdam, in aanvulling op het Nederlandse hoofdkantoor in Amsterdam. Ook staat er voor in de zomer nog een kantoor in Heerlen op de planning.
Heimstaden huurt zijn regiokantoor van FiduVast, dat bij de verhuur werd begeleid door BMV Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis.

Vriendelijk woonklimaat en bijdrage aan duurzame toekomst

Heimstaden is een van oorsprong Scandinavische woningverhuurder, met woningen verspreid over verschillende Europese landen. Die wil het leven van hun bewoners comfortabeler maken door ze een vriendelijk woonklimaat te bieden, en tegelijkertijd een bijdrage leveren aan een duurzame toekomst. Kijk voor meer informatie op heimstaden.nl.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden