Vertigo 6 uitgeroepen tot beste Europese communicatiebureau van het jaar

Foto: Vertigo6

Afgelopen vrijdag, 29 november, werden de European Excellence Awards uitgereikt. Bureau Vertigo 6 uit Arnhem pakte de prijs voor het beste bureau van Europa.

De award was voor het beste bureau Small/Mid-Sized Agency op het gebied van PR en communicatie.

Genomineerd in twee categorieën

In het historische ‘Convento Do Beato’ in Lissabon werden de European Excellence Awards uitgereikt. Deze Europese communicatieprijzen gaan jaarlijks naar ‘de meest bijzondere prestaties op het gebied van PR en communicatie’. Vertigo6 won de award voor beste bureau van Europa (categorie: klein & middelgroot). Daarbij liet het meerdere bureaus achter zich. Dat waren onder ander JIN (Frankrijk), Madano (UK), SiteMedia Consultancy (Bulgarije) en Zandbeek (Nederland). In de categorie beste influencer campagne eindigde het bureau uit Arnhem in de top vijf.

Werkveld verbreed

De jury schreef het volgende: “Vertigo 6 is een bekroond bureau dat gespecialiseerd is in jongerencommunicatie. Het bureau is marktleider in de entertainmentsector en heeft haar werkveld weten te verbreden naar andere markten waarin merken moeite hebben met het bereiken van en verbinden met jongeren. Vertigo 6 werkt succesvol voor internationale klanten als Electronic Arts, Logitech, Astro, Ultimate Ears, Trek, ASUS, Koch Media, SIXT, Ziggo, New Balance, Jagex, ING Bank en nog veel meer.”

Onbeschrijflijk

“Het winnen van deze award is echt onbeschrijflijk,” zegt Mike Hendrixen, mede-eigenaar van Vertigo 6. “Eerder deze week belandden we voor het tweede jaar op rij in de FONK50: de lijst voor beste bureaus van Nederland. Deze komt tot stand door beoordelingen van klanten. Met een 9,28 gemiddeld, en een 9,50 voor algemene tevredenheid, eindigden we op plek twee in de categorie* middelgrote service bureaus. Dat we een dag later met de European Excellence Award voor beste small/mid-sized bureau van Europa naar huis zouden gaan, hadden we niet durven dromen. De afgelopen twee jaar waren extreem succesvol met een gezonde groei aan klanten en collega’s. Als Oost-Nederlanders blazen we niet heel hoog van de toren. Des te mooier is het als klanten en jury’s zeggen dat je goed werk levert.”

Meer weten?

Vertigo 6 is gevestigd in Arnhem en specialiseert zich op het gebied van jongerencommunicatie met klanten als Electronic Arts, ASUS, Logitech, New Balance, Koch Media, Run2Day, Trek, Studiekeuze123 en Jagex. Meer informatie op Vertigo6. Meer informatie over de European Excellence Awards hier.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden