Burgerbar Meneer Smakers opent haar deuren in Arnhem

Foto: Meneer Smakers

Arnhem krijgt als eerste stad na Utrecht een filiaal van burgerbar Meneer Smakers. De nieuwe fastfoodzaak opent op 2 december aan de Jansstraat 22.

Bij de opening krijgen de eerste 200 bezoekers gratis frites.

Vegetarisch en veganistisch

De burgerbar is bij een groot publiek geliefd omdat veel burgers ook vegetarisch dan wel veganistisch te bestellen zijn. Hiermee oogst de burgerbar veel lof in vergelijking met de bekende internationale burgerketens. Ook de huisgesneden frites en het gebruiken van lokale ingrediënten maken Meneer Smakers tot een geliefde plek.

De burgerbar, met vier locaties in Utrecht, staat bekend om haar burgers vernoemd naar leden van de Smakers-familie. Daar horen bij de Meneer Smakers, de Ome Huib, het Zusje Fleur en de Tante Connie.

Voor het eerst buiten Utrecht

Bram van Riet, operationeel verantwoordelijk bij Meneer Smakers over de uitbreiding: “Het is altijd spannend om een nieuwe locatie te openen. Nu helemaal aangezien we voor het eerst buiten Utrecht gaan. Arnhem lijkt ons de perfecte stad om onze familie uit te breiden. Wij hopen dan ook dat wij hier, net als in Utrecht, warm omarmd worden.”

Opening

De retro burgerbar vestigt zich in hartje centrum, op Jansstraat 22. Wie nieuwsgierig is kan op 2 december maar beter vroeg voor de deur gaan staan. Om de opening te vieren krijgen de eerste 200 gasten een gratis puntzak frites.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden