Afvallen is ‘easy’ bij Easyslim

Foto: Easyslim

Een warm kopje thee of verse koffie, een gezellige huiskamersfeer en een vertrouwde omgeving. Zodra je bij Easyslim bent is het bijna alsof je thuis bent en dat maakt dat jij je op je gemak voelt.

Advertorial

Sinds 1 augustus 2018 is Soraia Hordijk franchisenemer van Easyslim.nu in Arnhem. Soraia helpt haar cliënten graag in het ondersteunen van hun persoonlijke doelen. Het geeft haar vooral een tevreden en voldaan gevoel als ze ziet dat mensen gelukkig en trots zijn als ze hun doel hebben bereikt.

Bij de afslankstudio’s van Easyslim.nu word je behandeld met een geavanceerd apparaat dat werkt met ultrasound, elektrostimulatie en lymfedrainage.

“Het begeleiden van het traject van elke cliënt is een uitdaging, met name de persoonlijke aandacht ‘op maat’ is belangrijk om tot goede resultaten te komen. Inmiddels heb ik na mijn start van diverse cliënten mogen vernemen dat zij de gastvrijheid en de rust in de salon, tijdens de behandelingen, als zeer ontspannen ervaren.”

Afvallen is ‘easy’ bij Easyslim

Testimonial

“Via een advertentie kwam ik bij Easyslim.nu in Arnhem terecht en maakte ik kennis met Soraia Hordijk, de eigenaar van Easyslim.nu Arnhem. Er werd besproken hoe ik mijn eetpatroon kon aanpassen en Soraia stimuleerde me zodat “de knop” in mijn hoofd omging. Ook heb ik de complete maaltijd vervangende mix : Easique® gebruikt.”

20 kilo kwijt

Easyslim werkt met een ultrasoundapparaat, waardoor ik snel afviel. De maaltijd vervangende mix is helemaal afgestemd op de behandelingen met het apparaat en zorgde ervoor dat ik alle benodigde voedingstoffen binnenkreeg zonder veel Kcal. Na drie maanden was er 20 kilo af! En jawel, ook mijn taille is weer terug! Zonder de positieve, enthousiaste en persoonlijke begeleiding van Soraia en haar fantastische apparaat was mij dit nooit gelukt. Doordat ik afgevallen ben, heb ik een ‘nieuw leven” gekregen; gezonder, slanker, positiever en vol met energie. Ik ben zo blij dat ik deze stap heb gezet.’

Een tevreden klant

Wil jij ook je overtollige kilo’s kwijt en je taille terug? Neem contact op met Easyslim Arnhem via telefoonnummer 06-30082457

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden