Workshop ‘Stijlvol solliciteren’ van DeBroekriem

Foto: DeBroekriem

Op woensdag 6 november leert Dorine Boudewijn van Meer dan stijl werkzoekenden met kleding bewust te communiceren. Deelnemers leren over wie zij zijn, wat zij kunnen en waar zij voor staan.

Dit door hun persoonlijkheid, drijfveren en talenten zichtbaar te maken in kleur en te vertalen naar een persoonlijk garderobe die voor hen werkt. De workshop voor werkzoekenden wordt georganiseerd door Sandra Ringersma, eventmanager bij DeBroekriem.

Innerlijk en uiterlijk

Aan de hand van interactieve werkvormen leren de deelnemers tijdens deze workshop welke processen er schuilgaan achter de eerste indruk. Ze ontdekken wat ze uitstralen en hoe zij hun kleding op hun innerlijk en uiterlijk afstemmen. Zo helpt Dorine Boudewijn hen een authentieke stijl te ontwikkelen en te werken aan hun zichtbaarheid. Of dat nu voor een sollicitatiegesprek of een netwerkbijeenkomst is.

Locatie en aanmelden

De workshop vindt plaats op woensdag 6 november van 10.00 – 12.00 uur (inloop vanaf 9.45 uur) bij Mode met een Missie, Klarendalsweg 476, Arnhem. Deelname is gratis. Aanmelden is een vereiste en kan via stijlvol-solliciteren.

Over Mode met een Missie

Mode Met een Missie wil kwetsbare groepen, door middel van ontwerp, ambachtelijke productie en verkoop van mode en accessoires, laten participeren in de samenleving. Door opleiding, stages en leerwerkplekken te bieden. Doel is hoger op de participatieladder te komen, waardoor deelnemers zelfstandig kunnen functioneren. De mannen en vrouwen werken in speciaal opgezette ateliers aan het modelabel Mode Met een Missie, dat door jonge Nederlandse modeontwerpers is ontworpen. Naast de productie van ons eigen label, maken zij kleine modecollecties/producties in opdracht.

Over DeBroekriem

DeBroekriem is een landelijk activiteitenplatform voor en door werkzoekenden. In-between-jobbers organiseren wekelijks inspirerende netwerkbijeenkomsten voor werkzoekenden. Deelnemers werken actief aan het onderhouden en uitbreiden van hun netwerk en ontmoeten collega-baanzoekers. Kijk voor meer informatie over deze en andere activiteiten op www.debroekriem.nl

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden