Winnend Arnhems hotel ontvangt hoog bezoek voor prijsuitreiking

Foto: Big-Bazar

Het Arnhemse hotel-bar-restaurant Bizar-Bazar mag als één van de winnaars van de Pieter van Vollenhoven prijs als locatie dienen voor de uitreiking. De Pieter van Vollenhovenprijs is een jaarlijks terugkerende prijs aan een particulier of organisatie.

De winnaars van de Pieter van Vollenhoven prijs zijn de uitdaging aangegaan om een monumentaal pand in Nederland te behouden door het een nieuwe bestemming te geven.

Voormalige Lutherse Kerk

In 2019 zijn meerdere  winnaars uit de bus gekomen, waaronder dus Bizar-Bazar. Het hotel is gehuisvest aan de rand van het centrum en Klarendal. De prijsuitreiking en afsluitende borrel zullen plaatsvinden op 16 november. Een selecte groep genodigden is daarbij aanwezig. Onder hen zijn uiteraard Prof. mr. Pieter van Vollenhoven zelf, D66 minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven en VVD-wethouder Jan van Dellen.

Hoog bezoek

Eigenaresse Mirella Kreger: “Het is voor ons een grote eer om deze prijs te krijgen, én om dit hoge bezoek te mogen ontvangen. We gaan ons uiterste best doen om onze gasten te laten zien waarom wij deze prijs gewonnen hebben. We willen ze ook laten genieten van onze prachtige omgebouwde kerk met zwevende hotelkamers. Verder is er overheerlijk eten, goede wijnen en vooral heel erg veel sfeer en gezelligheid.”

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden