Hulp gezocht bij een sportevenement op 19 juni

Foto: Eldense Draai

Denk jij ook wel eens aan vrijwilligerswerk, maar wil je je liever niet voor langere tijd vastleggen? Dan is deze eendaagse klus misschien wel iets voor jou.

Wil jij graag wat bijdragen aan een superleuk sportevenement? De organisatie van de Eldense Draai is ook dit jaar op zoek naar een aantal vrijwilligers voor bij de wielerronde.

Toezicht houden of hekken opruimen

Zij kunnen hulp gebruiken bij het toezicht houden bij de afzettingen van 10.00 tot 17.00 uur. Daarbij instrueert men het verkeer bij de afsluiting om een andere route te volgen wegens de afgesloten wegen. In overleg kan er ook een dagdeel gekozen worden. Als je liever heel praktisch aan de slag wilt, dan kan je ook komen helpen met het opruimen van de hekken. Dit is van 17.00 tot 19.00 uur.

Minimaal 16 jaar

Zij zoeken mensen die minimaal 16 jaar zijn. Wil jij meehelpen bij een mooi sportevenement in een gezellig dorp, genietend van het weer, de wielerwedstrijden met een lekker lunchpakketje en een drankje na afloop? Als je wilt kun je ook een instructieavond voor verkeersregelaars volgen, maar dit is niet verplicht.
Heb jij zin in een dagje buiten, helpen bij dit jaarlijkse sportevenement? Neem dan contact op met Jasper Bugter, 0629034741 of via [email protected]

Informatie over andere vrijwilligersvacatures

Website: www.vrijwilligerscentralearnhem.nl  Daar vind je onder andere een vacaturebank met een overzicht van de vacatures in Arnhem en omgeving.
Vrijwilligerscentrale Arnhem, voor al jouw vragen over vrijwilligerswerk.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen