Zondag 21 november renners van Urban Trail door Arnhemse binnenstad

Foto: Luka de Kruijf

De KLM Urban Trail Arnhem kan op een veilige manier doorgaan op zondag 21 november 2021. Wel wordt er tijdens deze editie gebruikt gemaakt van de Corona Check App.

Zondag 21 november vindt de 3e editie van de KLM Urban Trail Arnhem plaats. Bij ingang van de Melkfabriek wordt het Coronatoegangsbewijs van deelnemers gecontroleerd waarna zij een polsbandje ontvangen voor toegang tot het evenement. De organisatie vraagt alle betrokkenen mee te helpen aan een veilige derde editie van de KLM Urban Trail Arnhem door de geldende maatregelen vanuit het RIVM zoveel als mogelijk in acht te nemen.

Melkfabriek en Watermuseum

Urban TrailDe KLM Urban Trail Arnhem biedt deelnemers een uniek parcours door bijzondere locaties in de Arnhemse binnenstad: “Ook dit jaar combineren we de leukste locaties van voorgaande edities met verrassende nieuwkomers. Zo gaat het parcours door De Melkfabriek en het Nederlands Watermuseum,” aldus organisator Niels Roseboom.

Twee afstanden en startwave keuze

Deelnemers krijgen ook deze editie de mogelijkheid om te kiezen tussen een parcours van ongeveer 5 km of 10 km. Op deze manier kan iedereen genieten van de KLM Urban Trail Arnhem. Beide afstanden hebben dezelfde start- en finishlocatie in De Melkfabriek. Om spreiding te waarborgen kunnen deelnemers vooraf een starttijd kiezen. Na hun inspanning worden ze beloond met een ontbijt en een unieke medaille.

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden