CrossFit NoGravity North opent in Klarendalse kerk

Foto: Crossfit NoGravity

Op vrijdag 16 juli opent CrossFit NoGravity North in Arnhem de bijzondere houten deuren van de Sint-Jan de Doperkerk aan de Verlengde Hoflaan 74 in Noord-Klarendal.

De afgelopen tijd is eigenaar Ramazan Bilici samen met zijn leden druk bezig geweest met de verhuizing van zijn oude locatie aan de Laurens Jansz Costerstraat naar de nieuwe plek.

Hiermee groeit de CrossFit-box (zo wordt een CrossFit-locatie genoemd) van 400 naar ruim 1000 vierkante meter. Alle kerk-attributen zoals de biechtstoel, ornamenten en dergelijke zijn nog, en blijven, aanwezig in dit fantastisch mooie gebouw.Crossfit NoGravity

Crossfit in Arnhem

CrossFit is een High-Intensity trainingsvorm, uit Amerika, die  gewichtheffen, atletiek en gymnastiek combineert op een functionele manier. Het doel van CrossFit is om ongeacht leeftijd, beroep of fysieke gesteldheid zo snel mogelijk fit en gezond te worden.
Uniek bij CrossFit NoGravity North, los van dat men in een voormalige kerk traint, is de community (het familie-gevoel). Veel leden hebben geholpen bij de verhuizing, de vloer verplaatst en geholpen met de inrichting in de kerk. De dagelijkse WOD’s (Workout of the Day) worden in groepen van maximaal twaalf personen gegeven, waaraan iedereen kan meedoen, hoe fit of niet-fit iemand ook is. Crossfit NoGravityDaarnaast wordt er door meer ervaren leden ook individueel getraind.

Openingsworkout van 17- 18 uur

Ramazin Bilizi: “Nieuwsgierig geworden? Dan ben je van harte welkom om te komen kijken in onze CrossFit box op vrijdag 16 juli. Wij openen de Kerk met een openings-WOD (Workout of the Day) tussen 17.00 en 18.00 uur. Samen met onze leden zullen wij zorgen voor een fantastisch begin van een nieuw tijdperk voor de Sint-Jan de Doperkerk en de Arnhemse CrossFitters.”

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden