Online workshop herstart gehandicaptensport na corona

Foto: UniekSport

Sommige sportaanbieders hebben door de coronaperiode voor langere tijd stilgelegen. Misschien heb je daardoor sommige leden een jaar lang niet gezien, zijn er leden afgehaakt of wil je ze gewoon een toffe ontvangst aanbieden als de lessen weer beginnen?

Uniek Sporten regio Arnhem organiseert in samenwerking met Start2Create de online sessie Gehandicaptensport opstarten na corona – middels creatief denken.

Vaste denkpatronen doorbreken

In deze twee online sessies ontdek je kansen om sporters met een beperking te binden aan jouw club. Je kijkt met andere ogen naar beleving, ontvangst, het werven en het behouden van sporters met speciale behoeftes. Dat doen ze alleen niet op een manier die je wellicht verwacht. Ze zetten je brein op scherp met creatief denken. Door vaste denkpatronen te doorbreken kom je vanuit onverwachte hoek tot unieke en praktische ideeën. Ook leer je hoe je het anders denken samen met anderen kan doorzetten tot ver na deze sessies. Interactie, snelheid en een lach gegarandeerd.
Kortom, middels deze twee sessies zorgen ze ervoor dat jij helemaal klaar bent om na de zomervakantie weer met frisse ideeën van start te gaan.

Aanmelden

De sessies zijn op maandag 5 juli en maandag 12 juli, van 19.30 tot 21.30 uur. Hierbij wordt er voorrang gegeven aan sportaanbieders afkomstig uit de regio Arnhem (gemeenten Arnhem, Doesburg, Duiven, Lingewaard, Overbetuwe, Renkum, Rheden, Rozendaal, Westervoort, Zevenaar). Je kan je aanmelden via [email protected] en mail alvast een vraagstuk mee waar jij tegen aan loopt. Deelname aan de sessies is gratis. Voor meer informatie ga je naar de website unieksporten.nl.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden