PANNA! Sterrenteamdag in Arnhem bij MASV

Foto: PANNE!

De sterrenteamdag in Arnhem van de PANNA! gaat door op 22 oktober met inachtneming van de nieuwe coronamaatregelen. Ben jij tussen de 7 en 13 jaar en wil je een leuke voetbalmiddag beleven in de buitenlucht?

Dat kan donderdag 22 oktober op het sportpark van MASV Arnhem.

Met plezier in de buitenlucht sporten

Ondanks de nieuwe coronamaatregelen mag er gelukkig nog wel in de buitenlucht gesport worden. Een leuke en leerzame voetbaldag voor voetbalgekke jongens én meisjes van zeven tot en met dertien jaar. Op deze dag staat plezier centraal. Deelnemende kinderen leren wat er allemaal komt kijken bij het voetballen als een ster. Daarnaast maken de meest getalenteerde kinderen kans om geselecteerd te worden voor één van de PANNA! Sterrenteams.

Talentenjacht

De PANNA! Sterrenteamdagen worden door het hele land georganiseerd op meer dan dertig verschillende locaties. De geselecteerde kinderen strijden op de finaledag voor een plek in één van de definitieve PANNA! Sterrenteams. Uiteindelijk worden er drie teams gevormd: Jongens en meisjes gemengd O10, Jongens O13 en Meisjes O13.

Uiteindelijke doel

De PANNA! Sterrenteams nemen het hele seizoen deel aan verschillende activiteiten onder professionele begeleiding. Het uiteindelijke doel is deelname aan een internationaal voetbaltoernooi. Daarnaast worden de teams het hele seizoen gevolgd door jeugdvoetbalmagazine PANNA!. MASV ligt aan de Dovenetellaan 150, vlak bij het Gelredome.

Inschrijven en kosten

Kosten voor deelname aan de selectiedagen bedragen € 34,50 per persoon (of € 39,50 inclusief lunch*). Bij deelname krijg je een compleet tenue (shirt, broekje en sokken) én een handige rugzak met verschillende cadeaus.Je kunt je ook met je hele team inschrijven. Dan betaal je 32 euro per persoon.

Meer informatie en inschrijven (voor 22 oktober) kan via: www.pannasterrenteam.nl.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen