16 oktober landelijke voetbaltrainersavond voor alle jeugdtrainers

Foto: Landelijke Jeugdvoetbaltrainersavond

Op vrijdag 16 oktober vindt weer een landelijke jeugdtrainersavond plaats. Het thema van deze avond is: het trainen van jeugdspelers.

Het gaat hierbij om zowel de training van pupillen als de junioren. Op deze avond zal aandacht worden besteed aan zowel techniektraining als wedstrijdgerichte training.

Deze trainingen worden zeer regelmatig georganiseerd door Opleidingsinstituut Jeugdvoetbalopleiding.

Praktische tips en trucs

De jeugdtrainersavond is er voor jeugdtrainers om de jeugd (nog) beter te kunnen trainen en coachen. Hierbij worden praktische tips en trucs besproken en getoond in de praktijk. Ideaal voor zowel de ervaren als de beginnende jeugdtrainers om aan deel te nemen.
Er wordt verzocht daarom deze informatie ook aan andere jeugdtrainers door te geven zodat ook zij deel kunnen nemen aan deze unieke jeugdtrainersavond. Jeugdtrainers van diverse verenigingen zullen aanwezig zijn. Het is, dus, een ideale gelegenheid om kennis uit te wisselen en nieuwe contacten op te doen.

Verbinding tussen training en wedstrijd

De jeugdtrainersavond is voor alle jeugdtrainers toegankelijk.  Het is zowel een aanrader voor de ervaren als de beginnende trainer. Met name de verbinding tussen training en wedstrijd staat centraal en waarbij de coaching afgestemd moet zijn op de spelers.

Aanmelden

Datum:
Vrijdag 16 oktober 2020

Locatie:
DVS’33
Sportlaan 27
3851 CA Ermelo

Graag vooraf aanmelden via www.jeugdvoetbalopleiding.nl.

De volgende jeugdtrainersavonden vinden plaats op 6 november in Maarssen en 13 november in Kapelle.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden