Alles is even anders, ook voor de Ome Joop’s Tour 2.0

Foto: Ome Joop's Tour

De Ome Joop’s Tour karavaan trekt dit jaar vanwege de corona-crisis niet door Nederland. De Tour 2.0 wordt op zondag 2 augustus gereden door Arnhem.

Op de fiets bezoeken de deelnemers tien locaties waar ze een selfie maken. Via Facebook, Instagram, Radio Arnhem en omejoopstour.nl krijgen de deelnemers hints over de te bezoeken locaties. Er zijn zelfs prijzen te winnen bij deze Ome Joop’s Tour 2.0, waar alles net even anders is.

Dit jaar is alles even anders

Voor het eerst in de geschiedenis rijdt de Tour niet door Nederland. Een moeilijk, maar noodzakelijk besluit. Maar een jaar zonder Ome Joop’s Tour is niet zich voor te stellen. Nu, in een periode waarin er juist tijd en aandacht aan de kinderen gegeven moet worden. is het bijzonder nodig. Voor al onze kinderen in Arnhem heeft de organisatie daarom toch iets georganiseerd. Dus zet in je agenda, zondag 2 augustus 2020. De Tour 2.0, waarin alles even anders is.

Meedoen

Op zondag 2 augustus fietsen de kinderen, met eventueel ouders/verzorgers, door Arnhem op zoek naar tien locaties. Een soort vossenjacht door de stad. Op deze tien verschillende locaties binnen Arnhem zoek je naar tien objecten herkenbaar van Ome Joop’s Tour. Vind ze alle tien en win mooie prijzen.
Ben je acht tot en met twaalf jaar oud? En heb je zin in een alternatieve Ome Joop’s Tour? Bekijk dan alle ins en outs en meld je aan op www.omejoopstour.nl.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden