Sportbedrijf Arnhem en partners zorgen voor een volle sportzomer

Foto: Snaggolf

De afgelopen maanden is gebleken hoe belangrijk het is om je fit te voelen en je lichaam en brein in conditie te houden. Door het coronavirus waren de sportmogelijkheden beperkt en zijn we gemiddeld minder gaan bewegen.

Daarom is Sportbedrijf Arnhem blij dat er nu weer ruimte is voor een uitgebreid sport- en spelprogramma, zodat alle Arnhemmers deze zomervakantie dichtbij huis met plezier in beweging kunnen blijven.

Sportactiviteiten zomervakantie

Speciaal voor thuisblijvers organiseert Sportbedrijf Arnhem samen met allerlei partners in de stad, zoals Rijnstad, Jeugdland en sportaanbieders, extra veel zomerse sport- en spelactiviteiten. Er wordt een aantrekkelijk vakantieprogramma uitgerold in de wijken en in de zwembaden.

Voor jeugd, jongeren, volwassenen en seniorensportzomer

Uiteraard is er een uitgebreid aanbod voor jeugd, met bijvoorbeeld waterspellen en snaggolf (golf voor kinderen met opblaasbare doelen). Ook jongeren, volwassenen en senioren worden in de zomervakantie sportief uitgedaagd. Zo is er voor jongeren een rugby-clinic, 5×5 voetbal, de skill games (naar het beroemde voetbalspel) en urban sports. Er wordt een botenrace georganiseerd voor families en voor senioren zijn er fiets- en wandelroutes plus extra zwemmogelijkheden. Een overzicht van de diverse sport- en spelactiviteiten is te vinden hier.

Zwembaden open tijdens de vakantie

Deze zomer zijn ook de zwembaden Valkenhuizen en De Grote Koppel tijdens de vakantie meerdere dagen in de week open. Er worden extra zwemlessen gegeven en er zijn ruime mogelijkheden voor banenzwemmen. Inmiddels is er ook weer meer ruimte voor recreatief zwemmen in zwembad De Grote Koppel. Het vakantieprogramma in de zwembaden is te vinden hier.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden