Morgen opent indoor trampolinepark Jumpsquare

Foto: JSQ

Op woensdag 18 december om 13.00 uur opent wethouder Van Dellen de nieuwste Jumpsquare. Het indoor trampolinepark van maar liefst 2.000m2 is gevestigd aan de Van Oldenbarneveldtstraat 91 op het RijnPark-bedrijventerrein.

Naast alle gebruikelijke attracties biedt het park tal van noviteiten voor zowel kinderen, tieners als jong volwassenen. Het is de tiende vestiging van Jumpsquare in Nederland.

Veelvoud aan attracties

In het Arnhemse trampolinepark zijn maar liefst 18 verschillende attracties, verdeeld over vijf gebieden. Dat zijn Maincourt, Sports Zone, Pro Zone, Challenge Zone en Extreme Zone. Ook zijn er allerlei faciliteiten, zoals kleedkamers, douches en het Jumpsquare café.
Het park heeft veel aantrekkelijke attracties. Er is een Ninja obstakel parcours, een trapeze om hoog door de lucht te vliegen, een wipe-out achtige Twister machine met trampolines en de Valo Jump trampoline. Met de laatste kan je op een groot scherm springen in een computergame.

Springparadijs

Uiteraard zijn er ook de gebruikelijke attracties. Denk aan een Maincourt van geschakelde trampolines en een tumblelane, Dodgeball (trefbal) en Basketbal trampolines, de BigAirbag onder een Jumptower en de foampit met een Battle Beam. Voor de beoefende jumpers is er de MaxAir turnsport trampolines met een walk-on-wall. Met andere woorden, een waar springparadijs voor eenieder die van jumpen houdt.

Speciale lessen

Jumpsquare is zeven dagen per week geopend. Naast het vrij jumpen en de verjaardagsfeestjes zijn er speciale arrangementen te boeken voor groepen zoals scholen, sportverenigingen of bedrijven. Ook zijn er speciale lesprogramma’s, bijvoorbeeld JumpScool, waarbij jongeren onder professionele begeleiding alle stunts en tricks worden aangeleerd. Ook is er JumpFitness voor alle leeftijdsgroepen.

Vanaf zeven jaar

Jumpen is vanaf zeven jaar en ouder. Voor de allerkleinsten van anderhalf tot en met zes jaar zijn er speciale MiniJump openingsuren en kinderfeestjes. Voor ouders/begeleiders wordt ook goed gezorgd met een mooie horecagelegenheid. Daar kunnen zij vertoeven en genieten van een goede kop koffie met iets lekkers erbij.

Veiligheid

Alle trampolineparken van Jumpsquare worden uitsluitend gebouwd door Nederlandse fabrikanten volgens de internationaal geldende veiligheidsnormen. Elk trampolinepark wordt technisch gekeurd en gecertificeerd door het Keurmerk Instituut op basis van het Warenwetbesluit Attractie- en Speeltoestellen (WAS). Daarnaast heeft Jumpsquare uitgebreide veiligheidsinstructies en krijgen alle bezoekers die komen jumpen altijd gratis een paar antislip sokken. Jumpmasters zijn altijd aanwezig voor het houden van toezicht en geven van veiligheidsinstructies.

Openingstijden

De openingstijden van Jumpsquare Arnhem zijn op maandag, dinsdag en donderdag van 15.00 – 21.00 uur; op woensdag van 13.00 – 21.00 uur; op vrijdag van 13.00 – 22.00 uur; op zaterdag van 10.00 – 22.00 uur en op zondag van 10.00 – 20.00 uur. De kosten beginnen bij €7,99 voor dertig minuten vrij jumpen.
Jumpsquare Arnhem, Van Oldenbarneveldtstraat 91, Arnhem

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden