Vitesse oefent tegen Chelsea FC

Vitesse speelt op woensdag 30 juli as. in Arnhem een oefenwedstrijd tegen het Engelse Chelsea FC. De wedstrijd maakt deel uit van de oefencampagne in aanloop naar de start van de competitie in de Eredivisie. De Arnhemmers spelen ook nog tegen Levante UD (Esp) en Bolton Wanderers (Eng). De wedstrijd tegen Chelsea wordt gespeeld in Gelredome.

Voor de wedstrijd op woensdag 30 juli tegen Chelsea FC zijn kaarten in de voorverkoop verkrijgbaar, om 19.30 uur klinkt het beginsignaal. De ploeg van trainer Jose Mourinho heeft zich deze zomer onder meer versterkt met Fabregas, die overkwam van Barcelona. Zaterdag 26 juli speelt Vitesse in Driel een oefenwedstrijd tegen Levante UD. De ploeg uit Valencia (Esp) komt uit in de Primera División. De oefencampagne wordt afgesloten op zondag 3 augustus, met een uitwedstrijd tegen Bolton Wanderers (Eng). 
Kijk voor wedstrijdinformatie en kaartverkoop op: www.vitesse.nl
Gelijk
Vitesse speelde al eerder oefenwedstrijden tegen Cercle Brugge (B), Sparta Rotterdam, VFL Osnabrück (D) en Hertha BSC (D). Al deze wedstrijden eindigden in een gelijkspel. 
Nieuwe spelers
Vitesse maakte donderdag 24 juli bekend overeenstemming te hebben bereikt met Rode Ster Belgrado over de overgang van de Nigeriaanse spits Abiola Dauda. Eerder deze zomer werden Arnold Kruiswijk (SC Heerenveen) en Denys Oliynyk (Dnipro Dnipropetrovsk) al vastgelegd en spelen Wallace en Traore (beiden Chelsea FC) aankomend seizoen op huurbasis in Arnhem. Spits Marcus Pedersen heeft zich ook weer bij de selectie gevoegd, hij was verhuurd aan Barnsley FC.
Vertrokken
De spelers Atsu, Piazón en Van Aanholt zijn teruggekeerd naar Chelsea FC, zij speelden op het afgelopen seizoen op huurbasis bij Vitesse. Keeper Marko Meerits wordt aankomend seizoen verhuurd aan Emmen.
Eredivisie
Op zondag 10 augustus start Vitesse de competitie in de Eredivisie met een uitwedstrijd tegen AFC Ajax. De wedstrijd in Amsterdam Arena begint om 14.30 uur. De derby tegen N.E.C komt in het seizoen 2014/2015 niet op het wedstrijdformulier voor. De Nijmegenaren degradeerden afgelopen seizoen naar de Jupiler League.
Kijk voor meer informatie over Vitesse op: www.vitesse.nl 
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
article
870
Vitesse speelt op woensdag 30 juli as. in Arnhem een oefenwedstrijd tegen het Engelse Chelsea
https://arnhem.nieuws.nl/sport/20140725/vitesse-oefent-tegen-chelsea-fc/
2014-07-25T09:00:00+02:00
Sport