Tennis en sfeer proeven bij Tennisvereniging Presikhaaf

Foto:

Tennisvereniging Presikhaaf in Arnhem geeft mensen die graag willen tennissen de gelegenheid vrijblijvend kennis te maken. Dit kan op de vrijdagavonden 4 en 18 juli as. vanaf 19.00 uur of op de woensdagochtenden om 9.00 uur.

De kennismaking is bedoeld voor zowel de beginnende als de ervaren tennisser, iedereen is van harte welkom. Bij de indeling wordt er rekening gehouden met je speelsterkte. Dit is een mooie kans om het tennissen, de vereniging en andere mensen te leren kennen en zijn er sowieso spelers en banen beschikbaar. 
 
Tennisvereniging Presikhaaf staat in Arnhem bekend om haar gezelligheid en de verwarmde én verlichte gravelbanen zodat je er het hele jaar door (inclusief de winter) kunt tennissen. Daarnaast worden er voor jong en oud verschillende gezellige activiteiten en toernooien georganiseerd. Tennislessen worden verzorgd door Tennisschool Stephan Mulder gedurende zes dagen en avonden per week. 
Tennisvereniging Presikhaaf, Zorgvlietstraat 4 Arnhem; T 026–3611219; Kijk voor meer informatie en aanmelden op: www.tvpresikhaaf.nl
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen